Het incassobureau Arnhem

Ben je een ondernemer in de buurt van Arnhem, en heb je openstaande facturen die maar niet betaald worden? Dan kun je gemakkelijk een incassobureau Arnhem inschakelen om jouw onbetaalde facturen over te nemen. Een incassobureau Arnhem gaat diezelfde dag vaak nog aan de slag om jouw schulden zo snel mogelijk te innen. 

Wat doet een incassobureau Arnhem?

Het is een last voor iedere ondernemer: onbetaalde facturen. Als je zzp’er bent, is je inkomen afhankelijk van je klanten. Daarom kan het extra vervelend zijn als je klanten niet op tijd betalen. Een incassobureau Arnhem helpt je bij het innen van je facturen. Dit zullen ze doen door in eerste instantie betalingsherinneringen te sturen. In de meeste gevallen wordt de openstaande rekening dan betaald. Als dit niet het geval is, zal het incassobureau contact opnemen met je debiteur. Het is vaak het meest effectief om dit telefonisch te doen. Als een debiteur nog steeds niet betaalt, zullen zij een deurwaarder inschakelen. Een deurwaarder heeft meer gerechtelijke macht dan een incassobureau. 

Een discreet incassobureau in Arnhem en omgeving 

Iedere klant is anders. Je weet natuurlijk niet wat er zich achter de schermen afspeelt als iemand niet op tijd betaalt. Daarom is het altijd van groot belang dat het bureau discreet te werk gaat, en respect heeft voor je klant. Als dit niet het geval is zal dit je relatie enorm kunnen beschadigen. Ook is dit slecht voor de reputatie van je onderneming. Kies daarom altijd een incassobureau Arnhem met goede recensies, welke is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Incassobureaus (NVI). Dan weet je zeker dat een incasso bureau betrouwbaar is en eerlijk te werk gaat.

Makkelijk en snel 

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk de zaak afsluiten. Dit gaat makkelijker wanneer je een incassobureau Arnhem uitkiest welke snel en overzichtelijk te werk gaat. In de meeste gevallen zal een incassobureau zo snel mogelijk contact opnemen met je debiteur. Vaak gebeurt dit dezelfde dag dat je jouw openstaande facturen hebt overgedragen. Let er goed op dat je een persoonlijke incassospecialist krijgt aangewezen. Dit zal je aanspreekpunt zijn gedurende je zaak. Het is vervelend als dit meerdere personen zijn. Ook heb je bij een incassobureau Arnhem een persoonlijk account waarmee je al je facturen kunt volgen op een online dashboard. Wil je weten hoe het ervoor staat? Log gemakkelijk in en check de status van je zaak.

De kosten van een incassobureau Arnhem 

De kosten van een incassobureau Arnhem zijn voor de debiteur. In de meeste gevallen hoef je zelf dus niks te betalen. Controleer dit wel van tevoren. Er zijn een aantal specifieke situaties waarin je zult moeten bijbetalen. Dit is bijvoorbeeld het geval als het incassobureau over moet gaan tot wettelijke stappen en een deurwaarder ingeschakeld moet worden. De minimale kosten van een incassobureau zijn 40 euro. Maar, een bureau mag een vergoeding vragen van 15% bij bedragen tot 2500 euro. Dit percentage verandert naarmate de factuur hoger wordt. Als er een openstaande factuur van 190.000 geïnd moet worden, is dit percentage nog maar 1%. Deze vergoedingen zijn bij wet geregeld.